Urgent, dat werkt!

Onafhankelijk uitzendburo in Utrecht & omstreken

Home » Over Urgent Uitzendburo

Ons buro

Urgent Uitzendburo is een onafhankelijk uitzendbureau aan de Biltstraat in Utrecht. Dit is van oudsher de uitzendstraat in Utrecht. Al meer dan 35 jaar helpen wij opdrachtgevers met hun personeelstekort en werkzoekenden aan een baan. 

 

Urgent is voor iedereen toegankelijk. Met een ruim aanbod van vacatures in de techniek, logistiek en productie. Wij houden van een persoonlijke aanpak en creëren daarmee de beste match voor werkgever en werknemer.

Voor werkgevers

Urgent is een onafhankelijk, klantgericht Uitzendburo, dat wil zeggen dat wij geen onderdeel zijn van een keten. Deze onafhankelijkheid heeft een groot aantal voordelen. Zo zijn de lijnen kort, “actie, is reactie”, is de betrokkenheid groot en zijn de vakkundige medewerkers allen langdurig werkzaam bij Urgent, waardoor u als klant altijd een vast aanspreekpunt heeft en de kennis omtrent uw wensen altijd (paraat) aanwezig is.

Zoekt u flexmedewerkers voor 1 dag of voor 3 maanden? Voor tijdelijk of voor vast?

Wij selecteren voor u de medewerker(s) die het beste bij u past. Wij gaan voor heldere oplossingen en een persoonlijke aanpak. Die aanpak bestaat uit meedenken, vooruit denken maar bovenal samenwerken.

Of u nu een onderneming bent uit het midden- en kleinbedrijf of een multinational. Onze aanpak is altijd professioneel en oplossingsgericht.

Voor werkgevers

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland. Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek

-- maar ook via deze site kan je meteen een goed overzicht krijgen van de vacatures die wij in de aanbieding hebben!

Zodra je interesse toont in een vacature, of je inschrijft bij ons als werkzoekende, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van je opdoen kunnen wij je koppelen aan jouw ideale werkgever.

Zo ben jij verzekerd van een baan die bij je past, en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.