Urgent, dat werkt!

Onafhankelijk uitzendburo in Utrecht & omstreken

Home » Over Urgent Uitzendburo

Over Urgent Uitzendburo

Urgent Uitzendburo is een onafhankelijk uitzendbureau aan de Biltstraat in Utrecht. Dit is van oudsher de uitzendstraat in Utrecht. Al meer dan 35 jaar helpen wij opdrachtgevers met hun personeelstekort en werkzoekenden aan een baan. 

Urgent is voor iedereen toegankelijk. Met een ruim aanbod van vacatures in de techniek, logistiek en productie. Wij houden van een persoonlijke aanpak en creëren daarmee de beste match voor werkgever en werknemer.

Onze kwaliteiten

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland. Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Van origine is Urgent een technisch Uitzendburo. Ook hebben wij veel kennis op het gebied van metaal, logistiek en productie. Door de jaren is de doelgroep en dienstenpakket flink uitgebreid en gaan we graag de uitdaging aan om ook andere openstaande functies te vervullen.

Opzoek naar flexwerkers voor 1 dag, 3 maanden, tijdelijk of voor vast?

Wij selecteren voor u de medewerker(s) die het beste bij u past. Wij gaan voor heldere oplossingen en een persoonlijke aanpak. Die aanpak bestaat uit meedenken, vooruit denken maar bovenal samenwerken.

Of u nu een onderneming bent uit het midden- en kleinbedrijf of een multinational. Onze aanpak is altijd professioneel en oplossingsgericht.

Urgent is de oplossing

Bij Urgent Uitzendburo doen wij er alles aan om uw aanvraag zo goed mogelijk in te vullen. Voor elke aanvraag verdiepen wij ons in uw organisatie en zoeken naar de beste match. Wij investeren onze tijd en aandacht om uw zoekopdracht zo goed mogelijk te vervullen.

Voor een goed beeld komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek om inzicht te krijgen in uw bedrijf. Zo kijken wij naar praktische zaken als werktijden en arbeidsvoorwaarden maar ‘proeven’ we ook alvast de bedrijfscultuur en kijken wij wat voor mens(en) het beste bij uw bedrijf past. Tijdens het gehele proces staan wij altijd met onze kennis voor u paraat om zorgen te ontnemen. Nadat wij een goede vakkundige medewerker aan jullie hebben gematcht blijven wij betrokken. Wij blijven het vaste aanspreekpunt dat je van ons gewend bent.

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan?

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland. Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Urgent heeft een…

 • Een klantgericht en allround team
 • Vaste gezichten bij ons op de vestiging
 • Ruim 35 jaar ervaring binnen de uitzendbranche
 • Hechte relaties met onze uitzendkrachten die wij bemiddelen
 • Betrouwbaarheid, daadkracht, deskundigheid en inventiviteit
 • No cure / no pay

Neem vrijblijvend contact op met Urgent Uitzendburo

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je een afspraak met ons maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

 • Telefoonnummer:

  030 231 63 44

 • E-mailadres:

  info@urgent-uitzenburo.nl

 • Bezoekadres:

  Biltstraat 16
  3572 BB
  Utrecht

 • Openingstijden:

  ma t/m vrij: 08:30 – 17:30 uur
  za & zon: gesloten