Urgent Uitzendburo, onafhankelijk uitzendbureau in Utrecht en omstreken

Urgent is een onafhankelijk uitzendbureau aan de Biltstraat in Utrecht. Dit is van oudsher de uitzendstraat in Utrecht. Al meer dan 35 jaar helpen wij onze opdrachtgevers met goed passende medewerkers en werkzoekenden aan een baan. Urgent is voor ieder niveau toegankelijk.

Onze vacaturebank is dan ook gevuld met een ruim aanbod aan vacatures o.a. in de techniek, logistiek en productie. Wij houden van een persoonlijke aanpak en creëren daarmee de beste match zowel de  werkgever als werknemer.

Onze aanpak

Wij vinden het belangrijk om aanvragen zo goed mogelijk te vervullen. Daarom verdiepen wij ons bij iedere aanvraag in het bedrijf, de organisatie, de werkzaamheden en de werksfeer. Vervolgens gaan wij op zoek naar de beste match. Wij investeren onze tijd en aandacht om de zoekopdracht zo goed mogelijk te vervullen. Hierdoor kunnen we de potentiële kandidaten goed voorbereiden maar hebben we ook alvast een voorselectie gedaan voor de opdrachtgever. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook zijn de potentiële werknemers die op gesprek komen gemotiveerd en voorbereid.

Onze kernwaarden

Wij staan voor betrouwbaarheid, daadkracht, deskundigheid en inventiviteit. Wij leveren op “maat” werk. Met een allround, klantgericht en vast team op onze vestiging zorgen wij voor hechte relaties met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Vraag ons te helpen in de zoektocht naar de beste match. Nadat wij een goede vakkundige match gemaakt hebben blijven wij betrokken. Voor zowel de opdrachtgever als de werknemer zijn wij het vaste aanspreekpunt. Hiermee nemen we echt alle zorgen uit handen.

De geschiedenis van Urgent Uitzendburo

Urgent is ooit begonnen als technisch uitzendbureau in de Nachtegaalstraat, Utrecht. In de loop der jaren verhuisde Urgent onder leiding van Dymph en Evert naar de uitzendstraat van Utrecht, de Biltstraat.

Hier begon de groei van Urgent. We vergaarden meer kennis, het klantenbestand en ons personeelsbestand werd groter. Inmiddels bestaat ons team uit vaste gezichten.

Door onze groei hebben we onszelf kunnen ontwikkelen op het gebied van o.a. metaal, logistiek en productie. Niet alleen onze kennis is gegroeid.

Ook is de doelgroep en ons dienstenpakket flink uitgebreid. We gaan graag de uitdaging aan om ook andere actuele openstaande functies te vervullen. 

1985

Start Urgent Uitzendburo in de Nachtegaalstraat in Utrecht. 

2005

Eigenaren Dymph en Evert nemen Urgent Uitzendburo over.

2007

Urgent wordt in een nieuw jasje gestoken. Zie hier het oude logo. 

2008

Urgent Uitzendburo verhuist naar de Biltstraat in Utrecht. 

2023

In 2023 zijn we begonnen met het registreren van alle nationaliteiten. Inmiddels hebben we +25 verschillende nationaliteiten werkzaam bij ons.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.