Vakkundig personeel vind je bij Urgent Uitzendburo

Urgent is een onafhankelijk en klantgericht uitzendbureau. Onze onafhankelijkheid heeft een aantal voordelen. Zo zijn wij niet aangesloten bij een keten. De lijnen zijn kort, “actie, is reactie.”

De betrokkenheid is erg groot. En ons team bestaat uit medewerkers die langere tijd werkzaam zijn bij Urgent. Hierdoor heb je niet alleen een vast aanspreekpunt maar hebben we ook  de actuele vraag, wensen en behoeftes van onze opdrachtgever en werknemers altijd (paraat) aanwezig.

Onze werkwijze

Onze opdrachtgevers plaatsen een aanvraag bij ons. Dit kan telefonisch of via de mail. Wanneer de aanvraag bij ons binnen is verdiepen wij ons in de functie en het bedrijf.

Vervolgens zullen wij een vacature plaatsen.  Onze zoektocht naar de juiste kandidaat is begonnen. Na een kennismaking bij ons op het kantoor met de potentiële kandidaat, bespreken we de kandidaat met de opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever net zo enthousiast is als dat wij zijn sturen wij de kandidaat naar de opdrachtgever voor een kennismaking. Bij een wederzijds goed gevoel gaan wij de kandidaat uitzenden. Het is ook mogelijk dat de kandidaat direct in dienst gaat bij onze opdrachtgever.

Tijdens het zoeken en de plaatsing zijn wij actief, denken we mee en kijken we graag met onze opdrachtgevers vooruit.

Urgent, werkt! Ook voor jou.

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Urgent is ABU aangesloten en NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij houden ons vrijwillig aan de strenge gedragsregels om de integriteit van ons uitzendbureau te waarborgen. Urgent is een betrouwbaar en een toegankelijk onafhankelijk bureau met een breed pakket in (flexibele) personeelsoplossingen. Wij bieden oplossingen in, uitzenden, werving en selectie en het opleiden van personeel. Wij bemiddelen onze uitzendkrachten op diverse niveaus van ongeschoold tot vaktechnisch personeel.

Jouw vacature verdient een Urgent medewerker.

Kom in contact met Urgent Uitzendburo. 

Onze locatie

Biltstraat 16

3572 BB Utrecht

Contactgegevens

030 231 63 44

info@urgent-uitzendburo.nl

Openingstijden

ma. t/m vrij. : 08:30 - 17:30 uur 

zat. & zon. : gesloten

Kamer van Koophandel

30141064

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.